FORMULAR PËR PLAN FINANCIAR OPERATIV PËR PËRDORIMIN E MJETEVE PËR KO-FINANCIMIN E PROJEKTEVE TË MBËSHTETURA NGA PROGRAMI EVROPA KREATIVE – NËNPROGRAMI  KULTURA (2014-2020) SI PROJEKT ME INTERES KOMBËTAR NË KULTURË NË VITIN 2022 PËR INSITITUCIONE KOMBËTARE DHE PËRDORUES TË TJERË

од admin_kult

FORMULAR PËR PLAN FINANCIAR OPERATIV PËR PËRDORIMIN E MJETEVE PËR KO-FINANCIMIN E PROJEKTEVE TË MBËSHTETURA NGA PROGRAMI EVROPA KREATIVE – NËNPROGRAMI  KULTURA (2014-2020) SI PROJEKT ME INTERES KOMBËTAR NË KULTURË NË VITIN 2022 PËR INSITITUCIONE KOMBËTARE DHE PËRDORUES TË TJERË

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе