TRASHËGIMIA NATYRORE BOTËRORE DHE KULTURORE NË RAJONIN  E OHRIT

од admin_kult

PLAN PËR MENAXHIM ME TRASHEGIMINË NATYRORE BOTËRORE DHE KULTURORE TË RAJONIT TË OHRIT

Rendi ditor nga seanca e dhjetë e Komisionit për menaxhimin e trashëgimisë natyrore dhe kulturore të rajonit të Ohrit

Raport për gjendjen e mbrojtjes së trashëgimisë natyrore dhe kulturore të rajonit të Ohrit dhe përpaimi në zbatimin e rekomandimeve të Vendimit të Komitetit për trashëgimi botërore (43 COM 7B.36)

Rendi ditor i seancës së njëmbëdhjetë i Komisionit për menaxhimin trashëgimisë natyrore dhe kulturore në rajonin e Ohrit

Raport për gjendjen e mbrojtjes së trashëgimisë natyrore dhe kulturore të rajonin të Ohrit dhe përparimi në zbatimin e rekomandimeve të Vendimit të Komitetit për trashëgimi botërore (43 COM 7B.77)

Rendi ditor i seancës së Dymbëdhjetë të Komisionit për menaxhimin e trashëgimisë natyrore dhe kulturore të rajonit të Ohrit

Rendi ditor i seancës së Trembëdhjetë të Komisionit për menaxhimin e trashëgimisë natyrore dhe kulturore të rajonit të Ohrit

Rendi ditor i Seancës së katërmbëdhjetë i Komisionit për menaxhimin e trashëgimisë kulturore dhe natyrore të rajonit të Ohrit

Rendi ditor i seancës së Pesëmbëdhjetë i Komisionit për menaxhimin e trashëgimisë natyrore dhe kulturore të rajonit të Ohrit

Rendi ditor i seancës së Tetëmbëdhjetë të Komisionit për menaxhimin me trashëgiminë natyrore dhe kulturore të rajonit të Ohrit

Rendi ditor nga seanca e Nëntëmbëdhjetë e Komisionit për menaxhimit me trashëgiminë natyrore dhe kulturore të rajonit të Ohrit

Rendi ditor i seancës se Njëzet të Komisionit për menaxhimin me trashëgiminë natyrore dhe kulturore të rajonit të Ohrit

Rendi ditor i seancës së Njëzet e një të Komisonit për menaxhimin me trashëgiminë natyrore dhe kulturore të rajonit të Ohrit 

I përpiluar draft versioni i parë i Planit Strategjik për rehabilitimin e trashëgimisë natyrore dhe kulturore të Rajonit të Ohrit

Njoftim për mbajtjen e debatit publik për Projekt-Planin Strategjik për Rehabilitimin e Trashëgimisë Natyrore dhe Kulturore të Rajonit të Ohrit

Rendi ditor i seancës së Njëzet e dy të Komisionit për menaxhimin e trashëgimisë natyrore dhe kulturore të rajonit të Ohrit

Propozim-ligji për menaxhimin e trashëgimisë natyrore dhe kulturore të rajonit të Ohrit në diskutim publik

Raport për gjendjen me mbrojtjen e trashëgimisë natyrore dhe kulturore të rajonit të Ohrit dhe progresin në zbatimin e rekomandimeve nga Vendimi i Komitetit për trashëgimi botërore (45 COM 7B.104)

Raport për gjendjen me mbrojtjen e trashëgimisë natyrore dhe kulturore të rajonit të Ohrit dhe progresin në zbatimin e rekomandimeve nga Vendimi i Komitetit për trashëgimi botërore (45 COM 7B.104)

Plani Strategjik i rishikuar për rehabilitimin e trashëgimisë natyrore dhe kulturore të rajonit të Ohrit (2023 – 2030)

Plani Strategjik i rishikuar për rehabilitimin e trashëgimisë natyrore dhe kulturore të rajonit të Ohrit (2023 – 2030)

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе