FORMULARI PËR PLANIN OPERATIV DHE FINANCIAR PËR SHFRYTËZIMIN E MJETEVE BUXHETORE PËR ZBATIMIN E PROJEKTIT ME INTERES NACIONAL NE KULTURE NE VITIN 2024 PËR INSTITUCIONET NACIONALE DHE PËR SHFRYTËZUES TË TJERE

од admin_kult

FORMULARI PËR PLANIN OPERATIV DHE FINANCIAR PËR SHFRYTËZIMIN E MJETEVE BUXHETORE PËR ZBATIMIN E PROJEKTIT ME INTERES NACIONAL NE KULTURE NE VITIN 2024 PËR INSTITUCIONET NACIONALE DHE PËR SHFRYTËZUES TË TJERE

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе