FORMULARI PËR RAPORTIN NARRATIV DHE FINANCIAR PËR BASHKËFINANCIMIN E PROJEKTEVE TË MBËSHTETUR NGA PROGRAMI EVROPA KREATIVE-NËNPROGRAMI KULTURA (2021-2027) PËR VITIN 2024 PËR INSTITUCIONET NACIONALE DHE TË TJERA

од admin_kult

FORMULARI PËR RAPORTIN NARRATIV DHE FINANCIAR PËR BASHKËFINANCIMIN E PROJEKTEVE TË MBËSHTETUR NGA PROGRAMI EVROPA KREATIVE-NËNPROGRAMI KULTURA (2021-2027) PËR VITIN 2024 PËR INSTITUCIONET NACIONALE DHE TË TJERA

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе