FORMULAR PËR RAPORT FINANCIAR NARRATIV PËR KO-FINANCIMIN E PROJEKTEVE TË MBËSHTETURA NGA PROGRAMI EVROPA KREATIVE-NËNPROGRAMI KULTURA(2014-2020) DHE PROJEKTE PËR BASHKËPUNM NË BALLKANIN PERËNDIMOR PËR VITIN 2022 PËR INSTITUCIONE KOMBËTARE DHE PËRDORUES TË TJERË

од admin_kult

FORMULAR PËR RAPORT FINANCIAR NARRATIV PËR KO-FINANCIMIN E PROJEKTEVE TË MBËSHTETURA NGA PROGRAMI EVROPA KREATIVE-NËNPROGRAMI KULTURA(2014-2020) DHE PROJEKTE PËR BASHKËPUNM NË BALLKANIN PERËNDIMOR PËR VITIN 2022 PËR INSTITUCIONE KOMBËTARE DHE PËRDORUES TË TJERË

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе