ÇMIME SHTETËRORE

од admin_kult

Departamenti i çmimeve shtetërore, në përputhje me Ligjin për çmimet shtetërore dhe Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për çmimet shtetërore, kryen punët profesionale,financiare dhe administrative:

  • „Nënë Tereza“
  • „11 Tetori“
  • „Shën Klimenti i Ohrit“
  • „Mito Haxhi Vasilev-Jasmin“
  • „22 Nëntori“
  • „Meto Jovanovski“

Personat përgjegjës: Shemsi Memishi,këshilltarë

Adresa: Ministria e Kulturës, rr. „Gjuro Gjakoviq“ nr. 61, 1000 Shkup

tel.: 02/3207 438

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе