STRATEGJI NACIONALE PËR ZHVILLIM TË KULTURËS DHE PLANIT STRATEGJIK

од admin_kult

PLANI STRATEGJIK I MINISTRISË SË KULTURËS 2024-2026

PLANI STRATEGJIK I MINISTRISË SË KULTURËS 2022-2024

PLANI STRATEGJIK I MINISTRISË SË KULTURËS 2021-2023

PLANI STRATEGJIK I MINISTRISË SË KULTURËS 2019-2021

PLANI STRATEGJIK PËR ZHVILLIMIN E KULTURËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË NË PERIUDHËN E VITIT 2018-2022

PLAN VEPRIMI PËR IMPLEMENTIMIN E STRATEGJISË KOMBËTARE PËR ZHVILLIMIN E KULTURËS PËR PERIUDHËN 2013-2017
– dokument

STRATEGJI KOMBËTARE PËR ZHVILLIMIN E KULTURËS PËR PERIUDHËN 2013-2017– dokument

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе