ОБРАЗЕЦ ЗА ОПЕРАТИВЕН И ФИНАНСИСКИ ПЛАН ЗА КОРИСТЕЊЕ БУЏЕТСКИ СРЕДСТВА ЗА КО-ФИНАНИРАЊЕ НА ПРОЕКТ ПОДДРЖАН ОД ПРОГРАМАТА КРЕАТИВНА ЕВРОПА-ПОТПРОГРАМА КУЛТУРА (2014-2020) КАКО ПРОЕКТ ОД  НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС ВО КУЛТУРАТА ВО 2022 ГОДИНА ЗА НАЦИОНАЛНИ УСТАНОВИ И ЗА ДРУГИ КОРИСНИЦИ

од admin_kult

ОБРАЗЕЦ ЗА ОПЕРАТИВЕН И ФИНАНСИСКИ ПЛАН ЗА КОРИСТЕЊЕ БУЏЕТСКИ СРЕДСТВА ЗА КО-ФИНАНИРАЊЕ НА ПРОЕКТ ПОДДРЖАН ОД ПРОГРАМАТА КРЕАТИВНА ЕВРОПА-ПОТПРОГРАМА КУЛТУРА (2014-2020) КАКО ПРОЕКТ ОД  НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС ВО КУЛТУРАТА ВО 2022 ГОДИНА ЗА НАЦИОНАЛНИ УСТАНОВИ И ЗА ДРУГИ КОРИСНИЦИ

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе