VENDIME

од admin_kult
Vendime
Vendim për rivendosjen e administrimit dhe shfrytëzimit të përhershëm të monumenteve kulturore të Kishës Ortodokse Maqedonase (“Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë”, nr. 6/91);

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе