ORGANET NË PËRBËRJE

од admin_kult

Për kryerjen e punëve profesionale të drejtorisë dhe punë të tjera në fushën e mbrojtjes së trashëgimisë kulturore, krijohet Drejtori për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore si organ në përbërjen e Ministrisë së Kulturës

DREJTORIA PËR MBROJTJE TË TRASHËGIMISË KULTURORE

Drejtoria ka statusin e personit juridik 

Adresa: 

Rr. „Pavell Shatev“ nr. 3    
1000 Shkup
P.FAH 220
Republika e Maqedonisë së Veriut 

tel: +389 2 551 7700                            

e-posta: contact@uzkn.gov.mk

ueb-faqja: http://uzkn.gov.mk/              

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе