FORMULARI PËR PLANIN OPERACIONAL DHE FINANCIAR PËR PËRDORIM TË FONDEVE BUXHETORE NË VITIN 2024 PËR BASHKËFINANCIMIN E NJË PROJEKTI TË MBËSHTETUR NGA PROGRAMI EVROPA KREATIVE-NËNPROGRAMI KULTURA (2021-2027) PËR INSTITUCIONET NACIONALE DHE TË TJERA

од admin_kult

FORMULARI PËR PLANIN OPERACIONAL DHE FINANCIAR PËR PËRDORIM TË FONDEVE BUXHETORE NË VITIN 2024 PËR BASHKËFINANCIMIN E NJË PROJEKTI TË MBËSHTETUR NGA PROGRAMI EVROPA KREATIVE-NËNPROGRAMI KULTURA (2021-2027) PËR INSTITUCIONET NACIONALE DHE TË TJERA

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе