KONKURS PËR FINANCIMIN E PËRKTHIMEVE TË BOTUESVE TË HUAJ

од admin_kult

KONKURS PËR FINANCIMIN E PËRKTHIMEVE TË BOTUESVE TË HUAJ TË VEPRAVE PËRFAQËSUESE DHE CILËSORE NGA LETËRSIA MAQEDONASE NË GJUHËT E HUAJA

CALL FOR FOREIGN PUBLISHERS FOR FINANCING TRANSLATIONS OF REPRESENTATIVE AND HIGH-QUALITY WORKS OF MACEDONIAN LITERATURE INTO FOREIGN LANGUAGES

Ministria e Kulturës do t’i financojë përkthimet e botuesve të huaj të veprave përfaqësuese dhe cilësore nga letërsia maqedonase në gjuhët e huaja.

Fletëparaqitje në Konkurs mund të dorëzojnë vetëm botues të huaj për vepra të cilat më parë janë botuara nga botuesit maqedonas.

KONKURS PËR FINANCIMIN E PËRKTHIMEVE TË BOTUESVE TË HUAJ TË VEPRAVE PËRFAQËSUESE DHE CILËSORE NGA LETËRSIA MAQEDONASE NË GJUHËT E HUAJA

Fletëparaqitja

Fletëparaqitja dhe dokumentet shoqëruese mund të parashtrohen në formatin PDF në adresën e mëposhtme të postës elektronike: translation@kultura.gov.mk

The Ministry of Culture l financing translation of representative and quality works of Macedonian literature into foreign languages for foreign publishers. Applications for the Call may be submitted only by foreign publishers for works which have been previously published by Macedonian publishers

CALL FOR FOREIGN PUBLISHERS FOR FINANCING TRANSLATIONS OF REPRESENTATIVE AND HIGH-QUALITY WORKS OF MACEDONIAN LITERATURE INTO FOREIGN LANGUAGES

application

The application and enclosed documents, in PDF format, are to be submitted to the following e-mail address: translation@kultura.gov.mk

Можеби ве интересира:

Leave a Comment

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе