Sektori për mbrojtje të trashëgimisë kulturore- formular për institucionet nacionale për vitin 2020

од admin_kult

Specifikimi për shpenzimet mujore të vitit 2020

Plan financiar për realizimin e programit vjetor

Formular për raport financiar për realizimin e projektit nga programi i institucionit

Formular për raport narrativ për realizimin e projektit

Të ardhurat e realizuara në llogarit e veçanta dhe shpenzimet sipas qëllimit

Pasqyrë e harxhimeve të energjisë elektrike dhe shërbimeve tjera komunale

Pasqyrë e pagesave të shpenzimeve materiale

Можеби ве интересира:

Leave a Comment

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе