Thirrje nga UNESCO për financim të projekteve  në kuadër të Fondit Ndërkombëtar për diversitetin kulturor (IFCD) për vitin 2020

од admin_kult

Komisioni nacional i UNESCO-s në Republikën e Maqedonisë së Veriut informon për thirrjen e hapur të UNESCO-s për paraqitjen e projekteve për financim në kuadër të Fondit Ndërkombëtar për diversitetin kulturor (IFCD).

Shënojmë se propozim-projektet duhet doemos të dorëzohen  përmes platformës zyrtare të UNESCO-s për aplikim, më së voni deri më 27 maj 2020.

Informacione më të hollësishme  për thirrjen dhe procesin e aplikimit mund të merren në linkun vijues:

https://en.unesco.org/creativity/ifcd/apply.

Можеби ве интересира:

Leave a Comment

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе