Konkurs për mbështetjen e përsosjes profesionale të kuadrove deficitarë të arteve dhe mbrojtjen e trashëgimisë kulturore nga fusha e kulturës për vitin 2022

од admin_kult

Konkurs për mbështetjen e përsosjes profesionale të kuadrove deficitarë të arteve dhe mbrojtjen e trashëgimisë kulturore nga fusha e kulturës për vitin 2022

Fletëparaqitjen përmbështetjen e përsosjes profesionale të kuadrove deficitarë të arteve dhe mbrojtjen e trashëgimisë kulturore në fushën e kulturës për vitin 2022

SHTOJCA 1

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе