Thirje për pjesëmarrje në Festivalin Amator të Dramës

од admin_kult

Thirja për pjesëmarrje në edicionin e 58-të të Fesativalit Amator të Dramës në Koçan,është në vijim,i cili këtë vit duhet të zhvillohet prej 22 gjer më 28 Maj.

Të drejtë pjesëmarrjeje kanë teatret amatore,puntoritë,sekcionet e dramës,studiot,grupe të cilat në mënyrë amatore meren me recitim,skena eksperimentale dhe alternative,dhe forma të tjera të shprehjes dhe organizimit të pavarur skenik,të cilat krijojnë në fushën e amatorizmit dramatik,në kategoritësi:Teari për fëmijë dhe të rinj,amatorizmi dramatik me elemente tradicionle,bashkëkohore,avangarde,mjeteve shprehëse eksperimentale skenike dhe modeleve.

Në FAD shfaqen pjesë të autorëve dhe vepra,si dhe shfaqje teatrale nga autorë vendas dhe të huaj.Përzgjedhja e materialit dramatik është e lirë dhe përcaktohet nga vetë pjesëmarësit në garë,brenda ditëve të fundit të festivalit.

Fletëparaqitjet për pjesëmarrje dhe materialet e regjistruara(në formë elektronike) duhet të dorëzohen jo më vonë se 20 Prill të viti 2021,në postën elektronike: festivaldaf@gmail.com

Можеби ве интересира:

Leave a Comment

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе