Thirje  për aplikim në Puntorinë e tretë rajonale që ka për qëllim rolin e qendrave për vizitorë në lokalitetet e Evropës të mbrojtura nga UNESKO

од admin_kult

Komisioni nacional i UNESKO-s i Republikës së Maqedonisë së Veriut informon për thirjen e hapur të Byrosë rajonale të UNESKO-s për shkencë dhe kulturë në Evropë, me qendër në Venecia të Italisë, për të aplikuar në Puntorinë e tretë rajonale që ka për qëllim rolin e qendrave për vizitorë të lokaliteteve në Evropë të mbrojtura nga UNESKO,  deri më 31 maj 2021.

Fokusi i Puntorisë është interaksioni në mes qendrave për vizitorë apo qendrave informative dhe bashkësisë lokale, me qëllim të avancimit të njohurive për menaxhimin e lokaliteteve për mirëmbajtje në nivel lokal.

Puntoria përmban sesione online dhe qëndrim katër ditor, nga 29 shtatori deri më 2 tetor 2021,  në Herkulaneum të Italisë.

Të gjitha informacione e detajuara, programin dhe provedurën për aplikim mund t’i merrni në ëeb-lokacionin:

https://en.unesco.org/neës/call-applications-3rd-regional-ëorkshop-europe-visitors-centers-unesco-designated-sites-deadline

Можеби ве интересира:

Leave a Comment

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе