Formular për planim operativ dhe financiar për shfrytëzimin e mjeteve buxhetore në vitin 2022 për ko-financimin e projektit të mbështetur nga programi Evropa Kreative -Nënprogrami kultura (2021-2027) për institucionet kombëtare dhe shfrytëzues të tjerë

од admin_kult

Formular për planim operativ dhe financiar për shfrytëzimin e mjeteve buxhetore në vitin 2022 për ko-financimin e projektit të mbështetur nga programi Evropa Kreative -Nënprogrami kultura (2021-2027) për institucionet kombëtare dhe shfrytëzues të tjerë

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе