Thirrja e 12-të e UNESKO-s për financim të projekteve në kuadër të Fondit Ndërkombëtarë për diversitetin kulturor për vitin 2021

од admin_kult

Komisioni nacional i UNESKO-s në Republikën e Maqedonisë së Veriut informon për thirrjen e 12-të të UNESKO-s për financim të projekteve në kuadër të Fondit Ndërkombëtar për diversitetin kulturor për vitin 2021.

Shënojmë se propozim-projektet duhet doemos të dorëzohen përmes platformës zyrtare të UNESKO-s për aplikim,më së voni deri më 16 Qershor të vitit 2021.

Informacione më të hollësishme për thirjen dhe procesin e aplikimit mund të merren në lidhjen e mëposhtme : https://en.unesco.org/creativity/ifcd/apply

Можеби ве интересира:

Leave a Comment

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе