Komuna e Velesit shpall konkurs për çmimin “Mirënjohje të Racinit” për vitin 2021

од admin_kult

Komuna e Velesit shpall konkurs për çmimin “Mirënjohje të Racinit” për vitin 2021.Çmimi ndahet për arritjet letrare në prozë të autorëve vendas të publikuara në periudhën midis dy ngjarjeve “Takimet e Racinit”.

Të drejtë pjesëmarrjeje në konkurs kanë të gjithë autorët dhe botuesit të cilët gjatë periudhës prej Qershorit të vitit 2020 deri në Maj të vitit 2021 kanë publikuar punime prozë të autorëve maqedonas.

Punimet dorëzohen në tre ekzemplare në adresën: Komuna e Velesit, rr. “Panko Brashnar” nr.1, 1400 Veles, me shënim :Për konkursin për ndarjen e  çmimit “Mirënjohje të Racinit” për vitin 2021”.Punimet duhet të dërgohen në këtë adresë jo më vonë se 25 Maj të vitit 2021.

Можеби ве интересира:

Leave a Comment

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе