Konkurs për ndarjen e kompenzimeve mujore artistëve të pavarur për vitin 2023

од admin_kult

Konkurs për ndarjen e kompenzimeve mujore artistëve të pavarur për vitin 2023

fletëparaqitje për ndarjen e komepnzimeve mujore artistëve të pavarur për vitin 2023

Rregullore për ndryshimin dhe plotësimin e rregullores për kushtet,kriteret dhe procedurën për ndarjen e kompenzimeve mujore nga mjetet e buxhetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut nga kontriubutet për sigurim shëndetësor personal dhe invalidor dhe për tatimin e të ardhurave personale të artistëve të pavaur

Rregullore për kushtet,kriteret dhe procedurën për ndarjen e kompenzimeve mujore nga mjetet e buxhetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për të ardhurat e sigurimit shëndetësor,pensional dhe invalidor për tatimin personal të artistëve të pavarur

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе