KONKURS për ndarjen e kompensimeve mujore për artistë të pavarur për vitin 2024

од admin_kult

KONKURS për ndarjen e kompensimeve mujore për artistë të pavarur për vitin 2024

RREGULLORE PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN E RREGULLORES PËR KUSHTET, KRITERET DHE PROCEDURËN PËR NDARJEN E KOMPENSIMEVE MUJORE NGA MJETET E BUXHETIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT PËR KONTRIBUTE NË SIGURIME SHËNDETËSORE, PENSIONALE DHE INVALIDORE DHE PËR TATIMIN MBI TË ARDHURAT PERSONALE PËR ARTISTËT E PAVARUR

RREGULLORE PËR KUSHTET, KRITERET DHE PROCEDURËN PËR SHPËRNDARJEN E KOMPENSIMEVE MUJORE NGA MJETET E BUXHETIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT PËR KONTRIBUTE NË SIGURIME SHËNDETËSORE, PENSIONALE DHE INVALIDORE DHE PËR TATIMIN MBI TË ARDHURAT PERSONALE PËR ARTISTËT E PAVARUR

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе