FORMULAR PËR RAPORT NARATIV DHE FINANCIAR PËR KO-FINANCIMIN E PROJTEKTEVE TË MBËSHTETURA NGA PROGRAMI EVROPA-KREATIVE-NËNPROGRAMI KULTURA(2021-2027) DHE PROJEKTE PËR BASHKËPUNIM NË BALLKANIN PERËNDIMOR PËR VITIN 2022 PËR INSTITUCIONET KOMBËTARE DHE SHFRYTËZUES TË TJERË

од admin_kult

FORMULAR PËR RAPORT NARATIV DHE FINANCIAR PËR KO-FINANCIMIN E PROJTEKTEVE TË MBËSHTETURA NGA PROGRAMI EVROPA-KREATIVE-NËNPROGRAMI KULTURA(2021-2027) DHE PROJEKTE PËR BASHKËPUNIM NË BALLKANIN PERËNDIMOR PËR VITIN 2022 PËR INSTITUCIONET KOMBËTARE DHE SHFRYTËZUES TË TJERË

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе