Në Galerinë e Artit në Qendrën e Kulturës ,,Marko Cepenkov”- Prilep nesër (20 tetor) do të vendoset ekspozita e pikturave ,,Pa titull” nga artistja KasiopejaNaumoska. Ekspozita e cila do të jetë e hapur deri më 2 nëntor, do të ekspozojë 20 vepra.

KasiopejaNaumoskaka realizuar më shumë grupe personale dhe ekspozita në vend dhe jashtë vendit. Fituese e disa çmimeve të njohura si Artist i vitit Osten, çmimin për pikturë ,,PetarMazev” etj.