Rezultate nga Konkursi për pjesëmarrje në financimin e projekteve për manifestimin „Vizato në gjuhën maqedone“ në vitin 2022

од admin_kult

Ndarja e mjeteve për Konkursin për pjesëmarrje në financimin e projketeve për manifestimin „Vizato në gjuhën maqedone“ në vitin 2022, në propozim të Komisionit të formuar me Aktvendim të ministrit të Kulturës, kryhet në bazë të metodës vijuese:

Mjetet e ndara për projektet e caktuara janë të përcaktuara në mënyrë që kur nga mjetet e përgjithshme të kërkuara nga ato pjesëmarrës projektet e të cilëve janë zgjedhur në bazë të plotësimit të qëllimit dhe kushtet e Konkursit përcaktohet përqindje e pjesëmarrjes e çdo shume të kërkuar veçmas. Në bazë të përqindjes së fituar, mjetet e kërkuara të pjesëmarrësit janë zvogëluar për përqindjen që ai merr pjesë në mjetet e përgjithshme të kërkuara të pjesëmarrësve projektet e të cilëve janë zgjedhur. 

Rezultatet e konkursit mund t’i merrni në linkun në vijim LINK

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе