Konkurs për financimin e përkthimeve të botuesve të huaj të veprave përfaqësuese dhe cilësore të letërsisë maqedonase në gjuhë të huaja

од admin_kult

KONKURS PËR FINANCIMIN E PËRKTHIMEVE TË BOTUESVE TË HUAJ

03.10.2022

KONKURS PËR FINANCIMIN E PËRKTHIMEVE TË BOTUESVE TË HUAJ TË VEPRAVE PËRFAQËSUESE DHE CILËSORE TË LETËRISË MAQEDONASE NË GJUHË TË HUAJA

CALL FOR FOREIGN PUBLISHERS FOR FINANCING TRANSLATIONS OF REPRESENTATIVE AND HIGH QUALITY WORKS OF MACEDONIAN LITERATURE INTO FOREIGN LANGUAGES

Ministria e Kulturës financon përkthime të botuesve të huaj të veprave përfaqësuese dhe cilësore të letërsisë maqedonase në gjuhë të huaja. Fletëparaqitje në Konkurs mund të paraqesin vetëm botues të huaj për vepra që paraprakisht janë publikuar nga botues maqedonas.

KONKURS PËR FINANCIMIN E PËRKTHIMEVE TË BOTUESVE TË HUAJ TË VEPRAVE PËRFAQËSUESE DHE CILËSORE TË LETËRSISË MAQEDONASE NË GJUHË TË HUAJA.

Fletëparaqitje

Fletëparaqitje dhe dokumente shtojcë, në format PDF, të dorëzohen në adresën në vijim:

The Ministry of Culture is financing translation of representative and quality works of Macedonian literature into foreign languages for foreign publishers. Applications for the Call may  be submitted only by foreign publishers for works which have been previously published by Macedonian publishers

CALL FOR FOREIGN PUBLISHERS FOR FINANCING TRANSLATIONS OF REPRESENTATIVE AND HIGH QUALITY WORKS OF MACEDONIAN LITERATURE INTO FOREIGN LANGUAGES

Application

The application and enclosed documents, in PDF format, are to be submitted to the following

e-mail address: translation@kultura.gov.mk

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе