Janë duke u zhvilluar konkurset vjetore për mbështetjen e projekteve me interes kombëtar për vitin 2023

од admin_kult

Në këto video, ne shpjegojmë se si të kërkoni ndihmë në Portalin Kombëtar të Shërbimeve elektronike, ku aplikimi për Konkurset Vjetore 2023 është në vazhdim.

Videot kanë të bëjnë me ndihmën për regjistrim dhe ndihmën për përdorimin e portalit.

E drejta për të aplikuar për personat fizikë dhe juridikë sipas zonës

Personat juridikë, me përjashtim të institucioneve vendore, mund të konkurrojnë në maksimum 2 (dy) fusha me maksimum 2 (dy) projekte në secilën fushë, pra një person juridik mund të paraqesë gjithsej 4 (katër) projekte.

Personat fizikë mund të konkurrojnë në maksimum 2 (dy) zona me 1 (një) projekt në secilën zonë, pra një person fizik mund të paraqesë gjithsej 2 (dy) projekte.

Në fushën e letërsisë dhe botimeve, personat juridikë mund të konkurrojnë me maksimum 10 (dhjetë) projekte, ndërsa personat fizikë me 1 (një) projekt.

Shënim: Identifikimi elektronik i sistemit të shërbimeve elektronike për personat juridikë bëhet nga personi i autorizuar, përkatësisht drejtuesi. Pas hyrjes në sistemin e shërbimeve elektronike, përdoruesi duhet të zgjedhë një person juridik ndërmjet opsioneve person fizik dhe person juridik.

Në konkurset vjetore për financim të projekteve me interes nacional në sfera të caktuara dhe aktivitete të kulturës për vitin 2023 

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе