Веб портал, интерактивни мапи и електронски книги за објекти кои се заштитено културно наследство на Источниот плански регион на Р.С. Македонија

од admin_kult
Веб портал Интерактивни мапи и електронски книги https://www.zkn.mk/  е проект  на кој се претставени објекти кои се заштитено културно наследство на Источниот плански регион на Р. С. Македонија.
Претставувањето  на објектите е направено со помош на иновативни и најсовремени IT методи на интерактивни мапи и во форма на електронски книги, а секој објект е претставен со посебен артикал и галерија на слики .
Проектот „Веб портал , „интерактивни мапи и електронски книги“ https://www.zkn.mk/   на Тодор Пановски се реализира со поддршка на Министерството за култура.

Можеби ве интересира:

Leave a Comment

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе