Контакт

од Ministerstvo za kultura

Министерство за култура

Ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 61
1000 Скопје, Република Северна Македонија

е-адреса: info@kultura.gov.mk
Тел: (02) 3240 604, 3240 605, 3240 620, 3240 500
(02) 3240 514

Список на вработени лица (симни)

Лица за постапување по други закони во Министерство за култура

Адресар на национални институции

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе