Национална стратегија за развој на културата и Стратешки план

од Ministerstvo za kultura

СТРАТЕШКИ ПЛАН НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА 2023 – 2025

СТРАТЕШКИ ПЛАН НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА 2022 – 2024

СТРАТЕШКИ ПЛАН НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА 2021 – 2023

СТРАТЕШКИ ПЛАН НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА 2019 – 2021

НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА КУЛТУРАТА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ПЕРИОДОТ 2018-2022 ГОДИНА

АКЦИСКИ ПЛАН ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА НАЦИОНАЛНАТА СТРAТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА КУЛТУРАТА ЗА ПЕРИОДОТ 2013 – 2017
документ

НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА КУЛТУРАТА ЗА ПЕРИОДОТ 2013 – 2017документ

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе