Одлуки

од Ministerstvo za kultura

Одлуки
– 
Решение за враќање на трајно управување и користење споменици на културата на Македонската православна црква („Сл. Весник на Република Македонија“, бр. 6/91);

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе