Закони

од Ministerstvo za kultura

ЗАКОН ЗА КУЛТУРА

ЗАКОН ЗА ИЗДАВАЧКА ДЕЈНОСТ

ЗАКОН ЗА МЕМОРИЈАЛНИТЕ СПОМЕНИЦИ И СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈА

ЗАКОН ЗА АВТОРСКО ПРАВО И СРОДНИТЕ ПРАВА

ЗАКОН ЗА ПОДДРШКА НА УМЕТНИЦИТЕ

Листа за проверка по закони од областа на културата

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе