Vendim për vazhdimin e afatit për paraqitjen e fletëparaqitjeve në Konkurset Vjetore për financimin e projketeve me interes kombëtar sipas fushave të caktuara dhe veprimtarisë së kulturës për vitin 2023

од admin_kult

Në pajtueshmëri me Vendimin  për vazhdimin e afatit për paraqitjen e fletëparaqitjeve në Konkurset Vjetore për financimin e projketeve me interes kombëtar sipas fushave të caktuara dhe veprimtarisë së kulturës olr vitin 2023 nr. 02-11703/2 më 15.11 të vitit 2022, në Konkurset Vjetore për financimin e projekteve me interes kombëtar sipas fushave të caktuara dhe veprimtarisë së kulturës për vitin 2023, të publikuara më 17.10 të vitit 2022 në gazetat „Slloboden peçat“ dhe „Koha“ dhe në ueb faqen e Ministrisë së Kulturës, afati për paraqitjen e fletëparaqitjeve vazhdohet deri më 25.11 të vitit 2022 deri në ora 16 00.

Pjesa tjetër e tekstit të Konkursit Vjetor për financimin e projekteve me interes kombëtar sipas fushave të caktuara dhe veprimtarisë së kulturës për vitin 2023, publikuar më 17.10 të vitit 2022 në gazetat „Slloboden peçat“ dhe „Koha“ dhe në ueb faqen e Ministrisë së Kulturës mbetet i pa ndryshuar.

MINISTRIA E KULTURËS

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе