Propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për të drejtën e autorit dhe të drejtave të përafërta  në diskutim publik

од admin_kult

Në ueb-faqen e Ministrisë së Kulturës ( Informacion me karakter publik, propozim-ligje) është vendosur propozim-Ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për të drejtën e autorit dhe të drejtat e përafërta që është në diskutim publik.

Mendime, propozime dhe vërejtje mbi Propozim Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për të drejtën e autorit dhe të drejtat e përafërta mund të dorëzohen në info@kultura.gov.mk.

Më 28 prill të vitit 2022 në ora 11.00 në ambientet e Kinematekës të Republikës së Maqedonisë së Veriut është paraparë diskutim publik.

PROPOZIM LIGJI

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе