Premiera e shfaqjes “Mister Bufo” në Teatrin e Prilepit

од admin_kult

Në teatrin “Vojdan Çernodrinski” në Prilep, sot nga ora 19:30 do të shfaqet premierë shfaqja “Misteria Bufo” sipas Dario Fo, me regji të Andrej Cvetanovskit.

Sipas Jasmina Mitsovska Stankoska, drejtore e KQ “Marko Cepenkov”, në kuadër të të cilit funksionon teatri, tregoi se kjo është premiera e tretë për vitin 2022.

Në shfaqje marrin pjesë: Natasha Açanski, Ilija Volçeski, Dimitar Gjorgjievski, Mihajlo Milenkoski, Angela Naumoska, Marija Spirkoska-Ilijeski, Aleksandar Todeski, Dimitar Crcosoroski. Asistent regjisor është Teodora Siljanoska, skenografia është e Sergej Svetozarev, kostumet janë të Marta Dojçinovska, muzika është e Tome Temelkoski, Dimitar Gjorgjievski dhe VIS “Vojdan Çernodrinski”, dhe dramaturge është Lidija Mitoska-Gjorgjievska, e cila gjithashtu ka realizuar përkthimin.

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе