Конкурс за поддршка на стручно усовршување на дефицитарни кадри во уметностите и заштитата на културното наследство од областа на  културата за 2022 година

од admin_kult

Конкурс за поддршка на стручно усовршување на дефицитарни кадри во уметностите и заштитата на културното наследство од областа на  културата за 2022 година

Пријава за поддршка за стручно усовршување на дефицитарни кадри во уметностите и заштитата на културното наследство од областа на  културата за 2022 година

ПРИЛОГ 1

Можеби ве интересира:

Leave a Comment

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе