Кonkurs për pjesëmarrje në financimin e projekteve për persona juridik nga R. e Maqedonisë së Veriut të cilat janë të mbështetura nga pilot projekti i Agjencisë ekzekutive për arsim dhe kulturë të Bashkimit Evropian :Projekte për bashkëpunim në Ballkanin Perëndimor “Forcimi i bashkëpunimit kulturor dhe konkurencës së industrive kulturore dhe kretive të Ballkanit Perëndimor”për vitin 2021

од admin_kult

Кonkurs për pjesëmarrje në financimin e projekteve për persona juridik nga R. e Maqedonisë së Veriut të cilat janë të mbështetura nga pilot projekti i Agjencisë ekzekutive për arsim dhe kulturë të Bashkimit Evropian :Projekte për bashkëpunim në Ballkanin Perëndimor “Forcimi i bashkëpunimit kulturor dhe konkurencës së industrive kulturore dhe kretive të Ballkanit Perëndimor”për vitin 2021

Fletëparaqitje për pjesëmarrje në financimin e projekteve për persona juridik nga R. e Maqedonisë së Veriut të cilat janë të mbështetura nga Pilot projekti i Agjencisë Ekzekutive për Arsim dhe Kulturë të Bashkimit Evropian – Projekte për bashkëpunim në Ballkanin Perëndimor “Forcimi i bashkëpunimit kulturor dhe konkurencës së industrive kulturore dhe kreative të Ballkanit Perëndimor” për vitin 2021

 

 

Leave a Comment

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе