KONKURS PËR PJESËMARRJE NË FINANCIMIN E PROJEKTEVE TË PERSONAVE JURIDIK NGA REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT QË MBËSHTETEN NGA PILOT-PROJEKTI I AGJENCISË EKZEKUTIVE PËR ARSIM DHE KULTURË TË BASHKIMIT EVROPIAN: PROJEKTE PËR BASHKËPUNIM NË BALLKANIN PERËNDIMOR „PËRFORCIMI I BASHKËPUNIMIT KULTUROR DHE KONKURRENCA E INDUSTRIVE KULTURORE DHE KREATIVE NË BALLKANIN PERËNDIMOR“ PËR VITIN 2021

од admin_kult

KONKURS PËR PJESËMARRJE NË FINANCIMIN E PROJEKTEVE TË PERSONAVE JURIDIK NGA REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT QË MBËSHTETEN NGA PILOT-PROJEKTI I AGJENCISË EKZEKUTIVE PËR ARSIM DHE KULTURË TË BASHKIMIT EVROPIAN: PROJEKTE PËR BASHKËPUNIM NË BALLKANIN PERËNDIMOR „PËRFORCIMI I BASHKËPUNIMIT KULTUROR DHE KONKURRENCA E INDUSTRIVE KULTURORE DHE KREATIVE NË BALLKANIN PERËNDIMOR“ PËR VITIN 2021

APLIKIM PËR PJESËMARRJE NË FINANCIMIN E PROJEKTEVE TË PERSONAVE JURUDIK NGA REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT QË MBËSHTETEN NGA PILOT-PROJEKTI I AGJENCISË EKZEKUTIVE PËR ARSIM,KULTURË DHE BASHKIMIT EVROPIAN SI PROJEKTE PËR BASHKËPUNIM NË BALLKANIN PERËNDIMOR  „PËRFORCIMI I BASHKËPUNIMIT KULTUROR DHE KONKURRENCA E INDUSTRIVE KULTURORE DHE KREATIVE NË BALLKANIN PERËNDIMOR“ PËR VITIN 2021

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе