Thirrje në Qendrën për trashëgimi botërore të UNESKO për projekte në suaza të fushatës për vullnetarë të trashëgimisë botërore për vitin 2023

од admin_kult

Komisioni Kombëtar për UNESKO të Republikës së Maqedonisë së Veriut informon për thirrjen e Qendrës së Trashëgimisë Botërore të UNESKO për projekte në suaza të fushatës për vullnetarë të trashëgimisë botërore për vitin 2023.

Kjo nismë është promovuar në vitin 2008 me qëllim që të inkurajojë të rinjtë të ndërmarrin veprime konkrete dhe të luajnë rol aktiv në mbrojtjen, ruajtjen dhe promovimin e lokaliteteve të trashëgimisë botërore.

Thirrjen, kriteret dhe mënyrat e aplikimit për të gjitha organizatat e interesuara rinore, shoqatat e qytetarëve dhe institucionet mund ta gjeni në linkun e mëposhtëm: https://whc.unesco.org/en/news/2495/ , me shënim se afati për dorëzimin e aplikimeve onlajn është deri më datën 31 dhjetor të vitit 2022.

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе