Thirrje e UNESKO për paraqitje në  kursin e 2-të  Rajonal për planifikim interpretues të lokaliteteve të Evropës të shënuara si trashëgimi kulturore

од admin_kult

Komisioni kombëtar për UNESKO të Repulbikës së Maqedonisë së Veriut informon se Thirrja e zyrës Rajonale të UNESKO për shkencë dhe kulturë në Evropë me seli në Venecia, Itali për dorëzimin e aplikimeve për pjesëmarrje në kursin e 2-të Rajonal për planifkimin interpretues të lokaliteteve në Evropë të shënuara si trashëgimi kulturore.

Thirrja, kriteriumet dhe mënyra e aplikimit për të gjithë të interesuarit janë të disponueshme në linkun në vijim : https://en.unesco.org/news/call-applications-2nd-regional-course-interpretive-planning-world-heritage-properties-europe-wh , me vërejtje që afati për dorëzimin e onlajn aplikimeve vlen deri më 18 maj të vitit 2022.

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе