Tabela e parashtresave të pranuara në Konkursin për pjesëmarrje në financimin e projekteve të personave juridik nga Republika e Maqedonisë së Veriut që kanë mbështetjen e Pilot-projektit të Agjencisë Ekzekutive për arsim dhe shkencë të Bashkimit Evropian: Projekte për bashkëpunim në Ballkanin Perëndimor „Përforcimi i bashkëpunimit kulturor dhe konkurrenca e industrive kulturore dhe kreative në Ballkanin Perëndimor“ për vitin 2022    

од admin_kult

Tabela e parashtresave të pranuara në Konkursin për pjesëmarrje në financimin e projekteve të personave juridik nga Republika e Maqedonisë së Veriut që kanë mbështetjen e Pilot-projektit të Agjencisë Ekzekutive për arsim dhe shkencë të Bashkimit Evropian: Projekte për bashkëpunim në Ballkanin Perëndimor „Përforcimi i bashkëpunimit kulturor dhe konkurrenca e industrive kulturore dhe kreative në Ballkanin Perëndimor“ për vitin 2022    

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе