Thirrje e UNESKO për dorëzimin e aplikimeve për rrjetin Global të lehtësuesve ( facilitorëve) të Konventës për mbrojtje të trashëgimisë kulturore jomateriale nga viti 2003

од admin_kult

Komisioni Kombëtar për UNESKO e Republikës së Maqedonisë së Veriut informon për Thirrjen e UNESKO për paraqitjen e aplikimeve për Rrjetin Global të lehtësuesve (facilitatorëve) për  mbështetje të impletemntimit e programit për ngritjen e kapaciteteve të Konventës për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore jomateriale të 2003.

Thirrja, kriteret dhe mënyra e aplikimit për të gjithë të interesuarit gjenden në linkun e mëposhtëm: :  https://ich.unesco.org/en/news/international-call-expansion-of-the-global-network-of-facilitators-of-the-2003-convention-13413  , duke theksuar se afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve onlajn është më së voni deri më 28 gusht 2022.

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе