Termine për konsulltime për gusht të vitit 2022 për personat e interesuar për dhënien e provimit për lektorim

од admin_kult

Në përputhje me Rregulloren për mënyrën e dhënies së provimit për marrjen e licencës për lektorim dhe Programin për provim, Komisioni për dhënien e provimit të lektorë ka përcaktuar datat për konsultime për muajin gusht të vitit 2022 për personat e interesuar për të marrë provimin e lektorimit.

Pjesa hyrëse e provimit do të mbahet më 23 gusht, me fillim nga ora 10:00 në Institutin e Gjuhës Maqedonase „Krste Misirkov”. Pjesa praktike e provimit do të zhvillohet menjëherë pas shqyrtimit të testeve.

Pjesa gojore e testit do të mbahet me 24 gusht në fillim të orës 11.

Konsulltimet: 


– 16 gusht të viti 2022 në Institutin e gjuhës maqedone „Krste Misirkov“ nga 9 deri më ora 12 – prof.dr. Vesna Kostovska

(telefoni: 075 / 298-496) 

– 17 gusht të vitit 2022 në fakultetin Filologjik „Bllazhe Koneski“, kabineti nr. 128) nga 9 deri më ora 11- prof. dr. Tomisllav Trenevski.

(telefoni: 076/ 469-468)  

-18 gusht të vitit 2022 në Institutin e gjuhës maqedone „Krste Misirkov“ nga 11 deri më ora 13- prof.dr. Lidija Tanturovska.

(telefoni: 079 / 237-116)  

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе