Sesion informativ online mbi “Qarkullimin i veprave letrare evropiane” organizuar nga Komisioni Evropian, 13 Mars 2024 (10:00 – 12:00)

од admin_kult

Ju informojmë se më datë 13 mars 2024, nga ora 10:00 deri në orën 12:00, Komisioni Evropian organizon sesion informativ online për thirrjen aktuale për kategorinë “Qarkullimi i veprave letrare evropiane”, me afat të fundit për dorëzim të propozim-projekteve deri më 16 prill 2024 (ora 17:00 CET).

Më shumë informacion rreth thirrjes mund të gjeni në linkun e mëposhtme në njoftim: https://kultura.gov.mk/

Në info sesion mund të marrin pjesë aplikantë potencialë të kualifikuar nga vendet pjesëmarrëse në programin Evropa Kreative- Nënprogrami Kultura, përfshirë edhe vendin tonë.

Më shumë informacion mbi regjistrimin dhe pjesëmarrjen në sesionin informativ online mund të gjeni në linkun e mëposhtëm:

https://www.eacea.ec.europa.eu/news-events/events/online-info-session-circulation-european-literary-works-call-crea-cult-2024-lit-2024-03-13_en

Gjithashtu, ju informojmë se aplikantët potencialë të cilët janë në proces të përgatitjes së aplikacioneve për projekte për thirrjen e përmendur, mund të caktojnë konsultime shtesë në Departamentit për Evropën Kreative – nënprogrami Kultura përmes adresës së mëposhtme të e-mail:

biljana.prentoska@ced.mk

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе