NJOFTIME PËR PUBLIKUN

од admin_kult

Të nderuar, në Ministrinë e Kulturës në mënyrë intenzive punohet në analizën e buxhetit dhe ristrukturimin e brendshëm të Buxhetit, me qëllim të gjetjes së rrugëve dhe zgjidhjeve që të mos shkaktohet dëm, veçanërisht për përfituesit e tjerë që mbështeten nga Programi Vjetor për Projektet me Interes Kombëtar dhe si e bëjnë këtë pa pasoja të mëdha derisa të realizojnë projektet e miratuara për vitin 2022.

Ministria e Kulturës maksimalisht përpiqet të sigurojë mjete për projektet e përdoruesve aktivë që kanë rol të rëndësishëm në krijimin e kulturës në vend, dhe janë jashtë institucioneve shtetërore.

Në këtë vit krize, Ministria e Kulturës do t’i kushtojë vëmendje të veçantë respektimit të marrëveshjeve me përfituesit, ndaj i bëjmë apel të gjithë aplikantëve të mbështetur të respektojnë afatet dhe detyrimet që rrjedhin nga marrëveshja, pa kërkuar prolongimin e tyre.

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе