Njoftim për ndarjen e çmimit shtetëror “Mito Haxhi Vasilev-Jasmin” për vitin 2022

од admin_kult

V E N D I M

         për ndarjen e çmimit shtetëror “Mito Haxhi Vasilev-Jasmin” për vitin 2022

             për arritje në fushën e publicistikës dhe gazetarisë në interes

                      të Republikës së Maqedonisë së Veriut  

1. Për arritje në fushën e gazetarisë, çmimin shtetëror e mori:

 – Aleksandar Trajkovski, publicist.

2. Për arritje në fushën e gazetarisë, çmimin shtetëror e mori:

– Laura Papraniku-Bejtulla, gazetare.

Çmimi do t’u dorëzohet fituesve më 21 dhjetor 2022 (e mërkurë) në ora 12:00, në sallën e ceremonive të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Kryetari i Bordit,

Katerina Blazevska

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе