Njoftim nga Komisioni për dhënin e provimit të lektorve me të dhëna për provimin për lektor, për Dhjetor 2022

од admin_kult

Në përputhje me Rregulloren për mënyrën e dhënies së provimit për marrjen e liçencës së lektorit dhe Programin për provim, Komisioni për dhënien e provimit për lektor, njofton se pjesa hyrëse e provimit do të mbahet më 21 dhjetor, me fillim nga ora 12:00 në Institutin e Gjuhës Maqedonase “Krste Misirkov”. Pjesa praktike e provimit do të zhvillohet menjëherë pas shqyrtimit të testeve.

Pjesa me gojë e provimit do të mbahet më datë 23 dhjetor, me fillim nga ora 10:00.

Konsultimet me kandidatët e interesuar do të bëhen me marrëveshje paraprake telefonike.

 Prof. Dr.Lidija Tanturovska (telefoni: 079 / 237-116)

 Prof. Dr.Vesna Kostovska (telefoni: 075 / 298-496)

 Prof. Dr.Tomislav Trenevski (telefoni: 076/ 469-468)

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе