Nenad Georgievski dhe Mijalçe Ivanov, fituesit e këtij viti të çmimit shtetëror “Mito Haxhi Vasilev-Jasmin”

од admin_kult

Nenad Georgievski dhe Mijalçe-Mishko Ivanov janë fitues të çmimit shtetëror “Mito Haxhi Vasilev-Jasmin” për vitin 2023 për arritje në fushën e publicistikës dhe gazetarisë në interes të Maqedonisë së Veriut.

Çmimi për arritje në publicistikë iu nda gazetarit dhe publicistit Nenad Georgievski, ndërsa Mijalçe Ivanovit iu dha çmimi për arritje në fushën e gazetarisë.

Kryetar i këshillit për ndarjen e çmimit shtetëror “Mito Haxhi Vasilev-Jasmin” është Zoran Bojarovski

   Çmimi do t’u dorëzohet fituesve më 21 dhjetor 2023 (e enjte) në ora 12:00 në sallën e ceremonive të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе