Do të realizohet projekti për rinovimin e Universitetit të Shën Klementit në Plaoshnik

од admin_kult

Qeveria në seancën e 58-të shqyrtoi dhe miratoi informacionin për realizimin e projektit “Restaurimi i Universitetit të Shën Klementit të Plaoshnikut” të përgatitur nga Ministria e Kulturës – Administrata për Mbrojtjen e Trashëgimisë Kulturore dhe dha pëlqimin dhe mendimin për justifikimin dhe vazhdimin e projektit.

Për këtë qëllim, Ministria e Financave është përgjegjëse për sigurimin e mjeteve për realizimin e tij – në vlerë prej 50 milionë denarë në Buxhetin e Shtetit për vitin 2023 dhe 22 milionë e 700.000 denarë në Buxhetin për vitin 2024.

Можеби ве интересира:

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе