Сектор за заштита на културното наследство – образци за национални установи за 2020 година

од admin_kult

Спецификација за месечни трошоци 2020 година

Финансиски план за остварување на годишната програма

Образец за Финансиски извештај за реализација на проектот од програмата на институцијата

Образец за наративен извештај за реализација на проект

Остварени приходи на посебните сметки и расходи по намени

Преглед на трошоци за електрична енергија и други комунални услуги

Преглед на исплатени материјални  трошоци

Можеби ве интересира:

Leave a Comment

Страницата на Министерството за култура на РС Македонија користи т.н. „колачиња“ со цел да обезбеди подобро корисничко искуство. Прифати Повеќе